Ballondecoraties

Wij verzorgen allerlei soorten ballondecoraties voor feesten, partijen, bruiloften en openingen.
Een ballonboog, ballonnenboog, ballonpilaar worden op maat gemaakt en geleverd in Alphen aan den Rijn en omgeving.
Wij leveren vaak ballondecoraties als maatwerk, maar standaard werk is ook een feestelijke kroon op uw feest!
Alles is in uw eigen gewenste kleurcombinatie te maken.
Voor onze ballonbogen, maken wij gebruik van hoogwaardige kwaliteitsballonnen van ‘Qualatex’ waar u lang plezier van heeft.
Wij bezorgen, monteren en decoreren de ballonnen naar wens op uw locatie. Of helium ballon oplatingen met lintje.

Ballonproducten

  • Ballonnenboog

    Wissen
  • Ballonpilaar

    Wissen

Entree

Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten.

T: 0172 – 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl


Ballonenboog huren

Een ballonnenboog huren in Alphen aan den Rijn is altijd een feest. Maar voor onze ballondecoraties en ballonnenbogen komen wij ook door het hele land. Ter Aar, Nieuwkoop, Bodegraven en zelfs de Randstad. Heel Zuid-Holland valt binnen ons leveringsgebied. Een ballonnenboog is altijd leuk op een feest, een opening of een bruiloft. Je kunt de ballonboog zelf samenstellen als je die wilt kopen of huren.

Ook heliumballonnen zijn een feestelijk gezicht. Zeker als de helium ballonnen allemaal te gelijk worden opgelaten. Een oplating van heliumballonnen kan door middel van het individueel loslaten van de heliumballon, maar het kan ook in een keer tegelijk d.m.v. een groot net waar alle heliumballonnen in zitten. Natuurlijk kun je er ook een wedstrijd van maken: welke heliumballon komt het verste? De wedstrijdkaartjes worden terug gestuurd vanuit Denemarken, Duitsland, België maar ook wel eens uit Noord Frankrijk!

Informeer naar de mogelijkheden! Wij helpen u graag.

Kijkt u ook een op www.balloons4u.nl


Ons verzorgingsgebied is in principe landelijk, maar de nadruk ligt wel in de Randstad. Bijvoorbeeld: Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Oude Wetering, Amsterdam, Kudelstaart, Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Langeraar, Ter Aar, Aarlanderveen, Rijswijk, Zwammerdam, Bodegraven, Reeuwijk, Papenveer, Boskoop, Alphen, Woerden, Utrecht, Jacobswoude, de Kwakel, s-Gravenhage, Zoeterwoude, Kaag en Brasem, Langeraar, Leimuiden, Zevenhoven, Oegstgeest, Katwijk, Voorschoten, Kouderkerk aan den Rijn, Hazerswoude-dorp, Boskoop, Hoofddorp, Hazerswoude-Rijndijk, Nieuw Vennep, Rotterdam, Benthuizen, Schiphol, Roelofarendsveen, Den Haag, Nieuwkoop, Schiphol- Rijk, Noordwijk, Katwijk, Scheveningen, Zevenhoven,, Waddinxveen, Zuid Holland, Rijsenhout, Noord Holland, Noordwijk, Alkemade, Utrecht, Gouda, Voorschoten, Alkemade, Rijnsaterswoude, Voorburg, Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop, De Hoef, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Utrecht, Moordrecht, Driebruggen, Woerden, De Meije, Leidschendam, Wassenaar, Leiderdorp, Kaagdorp, Sassenheim.