Hapjes bestellen

Bent u op zoek naar lekkere hapjes om op uw feest te serveren? Dan bent u bij partyverhuur Alphen aan den Rijn aan het goede adres. Wij beschikken namelijk over een ruim aanbod aan hapjes en snacks.

Deze leveren we gewoon bij u af, waardoor u zelf niet meer uren in de keuken hoeft te staan. Zo hebben we bijvoorbeeld tapas, borrelhapjes, amuses, bittergarnituur, etc. Onze luxe hapjes zijn niet alleen erg lekker, maar zien er ook nog eens prachtig uit.

De bittergarnituur en snack items zijn te bestellen in verschillende portiegroottes en worden uiteraard geleverd inclusief bijpassende sauzen.  

Maak uw feest compleet met ons aanbod aan heerlijke hapjes. Maak uw keuze uit onderstaand assortiment en bestel makkelijk en snel online!
Laat uw gasten genieten van heerlijke luxe hapjes of een warme bittergarnituur!

Laat u, voordat u een buffet of barbecue besteld, goed informeren over de allergenen. Zowel vanuit uw gasten alsmede de aanwezigheid ervan in onze producten.

Binnen Alphen aan den Rijn en omstreken worden alle hapjes en bittergarnituren geleverd voor € 17,50 ex.btw.

Schalen Hapjes (tussen haakjes ziet u het aantal hapjes per schaal)

Minimale afname: 2 schalen per soort

Bittergarnituur & Snacks

* alle bovenstaande bittergarnituur en snack items zijn te bestellen vanaf 100 stuks of 20 porties
** alle bovenstaande bittergarnituur en snack items worden geleverd inclusief bijpassende sauzen
*** voor bezorging in de avond of op zondag worden extra bezorgkosten in rekening gebracht

Voor meer informatie over ons hapjes assortiment of de aanwezige allergenen in onze producten kunt u altijd contact opnemen.

T: 0172 – 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl


Allergenen

Een allergeen is een bestanddeel van een natuurlijke of kunstmatige stof die allergische reacties kan veroorzaken. Klachten die hierdoor ontstaan zijn bijvoorbeeld een loopneus, tranende ogen, jeuk of benauwdheid. Allergische reacties zijn vaak gerelateerd aan aandoeningen als eczeem (huidreacties) en astma (reacties van de luchtwegen).

Het aantal stoffen dat als allergeen kan fungeren is nagenoeg onbegrensd. Hoe kleiner het molecuul is, hoe kleiner in het algemeen de kans op het opwekken van een allergische reactie. Een klein molecuul kan echter ook als een hapteen fungeren (gebonden aan een ander, groter molecuul) en daardoor in staat om een allergische reactie op te wekken.

Deze allergische reacties kunnen via een aantal verschillende mechanismen verlopen, zie hiervoor allergie.

Laat u goed informeren over de aanwezige allergenen in onze producten!
T: 0172 – 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl

Party Regelaar Hapjes Service

Warme snacks bestellen, bitterballen of bittergarnituur in Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Ter Aar en omgeving.

Wanneer wij uw complete feest organiseren, begeleiden en cateren, dan maken wij meestal de hapjes ter plaatse klaar met een kleine mobiele keuken.

Informeer naar de mogelijkheden om uw luxe borrelhapjes, canapés, tapas, warme snacks of andere lekkere hapjes bij u thuis te laten bezorgen.

Bij ons kunt u borrelhapjes bestellen voor Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Ter Aar en omgeving. Daarbuiten leveren wij ook borrelhapjes, maar dan rekenen wij een klein bedrag aan transportkosten. Alle borrelhapjes, amuzes, tapas e.d. die u wilt bestellen, worden heerlijk vers in onze eigen keuken gemaakt. Als u borrelhapjes voor uw feestje in Alphen aan den Rijn besteld, komt er een glimlach op uw gezicht.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het laten verzorgen en bezorgen van uw catering en uw borrelhapjes!


Ons verzorgingsgebied is in principe landelijk, maar de nadruk ligt wel in de Randstad. Bijvoorbeeld: Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Oude Wetering, Amsterdam, Kudelstaart, Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Langeraar, Ter Aar, Aarlanderveen, Rijswijk, Zwammerdam, Bodegraven, Reeuwijk, Papenveer, Boskoop, Alphen, Woerden, Utrecht, Jacobswoude, de Kwakel, s-Gravenhage, Zoeterwoude, Kaag en Brasem, Langeraar, Leimuiden, Zevenhoven, Oegstgeest, Katwijk, Voorschoten, Kouderkerk aan den Rijn, Hazerswoude-dorp, Boskoop, Hoofddorp, Hazerswoude-Rijndijk, Nieuw Vennep, Rotterdam, Benthuizen, Schiphol, Roelofarendsveen, Den Haag, Nieuwkoop, Schiphol- Rijk, Noordwijk, Katwijk, Scheveningen, Zevenhoven,, Waddinxveen, Zuid Holland, Rijsenhout, Noord Holland, Noordwijk, Alkemade, Utrecht, Gouda, Voorschoten, Alkemade, Rijnsaterswoude, Voorburg, Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop, De Hoef, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Utrecht, Moordrecht, Driebruggen, Woerden, De Meije, Leidschendam, Wassenaar, Leiderdorp, Kaagdorp, Sassenheim.