Tenten en Toebehoren huren

Bent u van plan binnenkort een feest te geven en bent u nog op zoek naar een geschikte tent om te huren? Dan bent u bij Partyverhuur Alphen aan den Rijn aan het goede adres.

Wij verhuren namelijk een groot aanbod aan diverse partytenten. Zo kunt u bij gebrek aan ruimte of bij slecht weer toch een prachtig feest geven.

Alle tenten worden geplaatst, verankerd en naderhand weer weggehaald. Een tent huren in Alphen aan den Rijn en omgeving is nog nooit zo makkelijk geweest.

De tenten zijn uit te rusten met verschillende typen verwarming en anderen toebehoren als bijvoorbeeld een brandblusser of zelfs een toiletwagen.

We verhuren ook verschillende kramen in leuke thema’s. Bijvoorbeeld onze cocktailbar, die ieder festival compleet maakt. Neem dus snel een kijkje in ons assortiment! 

Kramen

Verwarming

Toebehoren

Mogelijkheden voor inrichting en meubilair

Toiletten*

* Prijzen van de toiletten zijn indicaties.
De werkelijke prijs hangt af van aantallen, locatie en aantal huurdagen.

Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW en excl. 8% verzekeringskosten.
Voor de grotere tenten rekenen wij in de Randstad € 65,00 transportkosten excl. BTW.

Voor meer informatie en een passend advies:
T: 0172 – 65 38 56

E: info@partyregelaar.nl


STARSHADE TENT VERHUUR heeft u echt iets bijzonders in huis. De Starshade heeft een open karakter engeeft toch voldoende bescherming bij een regenbuis. Hij is in 2007 en 2008 verkozen tot de trouwtent van hetjaar. Geen wonder dat sindsdien velen het jawoord gegeven hebben in de entourage van deze uniekeStarshade punttent.
Assortiment

 • 4x starshade 800
 • 1x starshade 400
 • 1x starstage 550
 • 0x startwin

Kleine overkapping

De Starshade 400 is een mooie kleine overkapping, waar wij er een in het bezit hebben. Deze wordt vaak gebruikt als stijlvolle entree bij een evenement of ter promotie van producten.

Podiumtent

De Starstage 550 is een mooie podiumtent die voor diverse doeleinden ingezet kan worden. Er kan maximaal een podium van 6×4 onder gezet worden en door de zwarte kleur is deze ook goed uit te lichten.

Pagodetent verhuur o.a. 4×4 huren, 5×5 of 6×6 (punttent) in de regio Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam

Pagodetent huren bij de Party Regelaar bestaat uit tenten van het merk Spantec uit het franse deel van België.  Datz ijn in de verhuur de zelfde tenten als de meer bekendere leverancier Velderman uit Bree (België). Dit punttentkenmerkt zicht door een spansysteem met spankabels waardoor ze zeer snel opgebouwd kunnen worden.Daarnaast hebben genoemde tenten een ronde buizenframe, wat de flexibiliteit ten goede komt. We kunnen ze koppelen met een waterdichte regengoot.

Vloer

Wij hebben voor onze pagodetent 4×4 ook diverse vloeren, die lijken op een cassettevloer maar het is eigenlijkeen houten systeemvloer. Daarnaast hebben we evenementenvloeren voor een goedkoop budget oplossing.

Fairs en markten

De pagodetent 6×6 is de meest gebruikte tent voor luxe fairs, braderieën en markten. In zeker 35% van de gevallen kiest men dan voor de 5×5, omdat het de ideale maat blijkt ten zijn. Wij hebben op dit moment de beschikking over 34 van dergelijke tenten, mocht u er toch meer willen huren dan kunnen wij bij een betrouwbare partner inhuren.
Afmetingen die we kunnen maken:

 • 5×5 mtr (25 personen)
 • 5×10 mtr (50 personen)
 • 5×15 mtr (75 personen)
 • 5×20 mtr (100 personen)
 • 5×25 mtr (125 personen)
 • 5×30 mtr (150 personen)
 • 5×35 mtr (175 personen)
 • 5×40 mtr (200 personen)
 • 5×45 mtr (225 personen)
 • 5×50 mtr (250 personen)

Schoon en netjes

De netheid staat bij ons op nummer 1. In 2010 werd 90% van het type pagodetent na de verhuur direct weer schoon gemaakt om de netheid te garanderen, Alleen dan kan je profileren als leverancier voor trouwerijen en luxe feesten en mooie gelegenheden.

EXTRA INFORMATIE

Bij ons kunt u een feesttent, partytent huren voor de regio Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, maar
wij komen ook graag in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Een tent of een feesttent huren hoeft niet moeilijk te zijn. Het huren van een tent is een van onze specialismen.