Popcorn Suikerspin Poffertjesplaat huren om zelf aan de slag te gaan!suikerspin maken

Onze fun food machines zijn een leuke manier om uw gasten extra te verwennen. Bij Partyverhuur Alphen aan den Rijn verhuren we diverse machines, waaronder bijvoorbeeld een poffertjesplaat, popcornmachine, suikerspinmachine en een hotdogmachine.

Alle machines zijn voorzien van een duidelijke Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. Het is dus mogelijk om zelf de machines te bedienen.

Zelf doen of compleet verzorgd?

Maar we bieden ook de mogelijkheid om er bedienend personeel bij te reserveren of om het compleet te laten verzorgen, zodat u optimaal kunt genieten van uw eigen gelegenheid. Naast de machines zelf, verkopen we ook verschillende toebehoren. Zo verkopen we overheerlijk schepijs, ijshoorntjes, poffertjesmix, slush benodigdheden en nog veel meer! 

U huurt de Fun Food party machines, popcorn en suikerspin incl. de benodigde ingrediënten.

U kunt zelf aan de slag gaan, maar het is ook mogelijk om er bedienend personeel bij te reserveren of het compleet te laten verzorgen.

In een handomdraai is de popcorn of suikerspin klaar.

FUN FOOD Machines

FUN FOOD Toebehoren

Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW en excl. 8% verzekeringskosten.

Wij adviseren u graag over de grote, capaciteit en de mogelijkheden van de installatie.
T: 0172 – 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl


Popcorn en suikerspin machines, maar ook een poffertjesplaat op gas, kun je gewoon los huren bij ons. Wij leveren in Alphen aan den Rijn en omgeving, maar ook in Nieuwkoop, Ter Aar, Leimuiden, Leiden, Gouda, Bodegraven en Reeuwijk. Informeer naar de gunstige voorwaarden om te popcorn en suikerspin te huren bij ons. Altijd een lekkere traktatie voor groot en klein.

Een poffertjesplaat, suikerspinmachine of popcornmachine of apparaat is altijd leuk, lekker en gezellig om te huren. Ook de ingredienten zoals suikerspin suiker, popcornmais en poffertjesmix is bij ons bij te bestellen. Wij adviseren u graag over de benodigde hoeveelheden.


Ons verzorgingsgebied is in principe landelijk, maar de nadruk ligt wel in de Randstad. Bijvoorbeeld: Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Oude Wetering, Amsterdam, Kudelstaart, Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Langeraar, Ter Aar, Aarlanderveen, Rijswijk, Zwammerdam, Bodegraven, Reeuwijk, Papenveer, Boskoop, Alphen, Woerden, Utrecht, Jacobswoude, de Kwakel, s-Gravenhage, Zoeterwoude, Kaag en Brasem, Langeraar, Leimuiden, Zevenhoven, Oegstgeest, Katwijk, Voorschoten, Kouderkerk aan den Rijn, Hazerswoude-dorp, Boskoop, Hoofddorp, Hazerswoude-Rijndijk, Nieuw Vennep, Rotterdam, Benthuizen, Schiphol, Roelofarendsveen, Den Haag, Nieuwkoop, Schiphol- Rijk, Noordwijk, Katwijk, Scheveningen, Zevenhoven,, Waddinxveen, Zuid Holland, Rijsenhout, Noord Holland, Noordwijk, Alkemade, Utrecht, Gouda, Voorschoten, Alkemade, Rijnsaterswoude, Voorburg, Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop, De Hoef, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Utrecht, Moordrecht, Driebruggen, Woerden, De Meije, Leidschendam, Wassenaar, Leiderdorp, Kaagdorp, Sassenheim.