Huur hier uw springkussenattracties en andere opblaasfiguren!

Bij Partyverhuur Alphen aan den Rijn verhuren we diverse opblaasfiguren voor iedere gelegenheid. Zo verhuren we bijvoorbeeld opblaasfiguren voor een bruiloft of de geboorte van een kind.

Daarnaast verhuren we ook nog diverse andere opblaasfiguren zoals Abraham en Sarah, een feestvarken, een verkeersbord en een bierglas.

Onze verschillende springkussens en stormbanen zorgen elk voor eindeloos plezier op ieder feest. De springkussens kunt u zelf opbouwen, maar wij bieden tegen een kleine meerprijs ook de mogelijkheid om deze voor u op en af te bouwen. Ten slotte verhuren we nog diverse skytubes en skydancers om uw gasten mee welkom te heten of uit te zwaaien. 

Abraham of Sarah is heel makkelijk zelf te vervoeren en op te zetten, maar wij kunnen dit ook voor u verzorgen.
Onderstaande prijzen zijn op basis van afhalen excl. op- en afbouw

Opblaasfiguren

Abraham en Sarah

Alle Abraham en Sarah opblaasfiguren worden geleverd incl. ‘Abraham’ of ‘Sarah’ spandoekje.

Geboorte

Alle bovenstaande geboorte opblaasfiguren (behalve de geboorteboog) worden geleverd incl. ‘Jongen’ of ‘Meisje’ spandoekje.

Huwelijk

Diverse opblaasfiguren

Springkussens

Alle springkussens worden door ons op- en afgebouwd voor slechts een meerprijs van €20,00!


Dit is slechts een greep uit ons assortiment, KLIK HIER voor het volledige assortiment aan springkussens of luchtkussens!

Attracties


Dit is slechts een greep uit ons assortiment, KLIK HIER voor het volledige assortiment aan attracties!

Skytubes

Alle genoemde prijzen zijn excl. 8% verzekeringskosten en excl. 21% BTW

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
T: 0172 – 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl

Bij ons kunt u allerlei soorten opblaasfiguren en springkussens huren voor het gebruik in Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Boskoop, Leimuiden< Leiden, Boskoop en de verdere Randstad. Een springkussen huren is altijd een feest voor de kinderen. Zodra ze een springkussen zien, dan worden ze al blij. Huur dus een springkussen naar keuze op onze site en maak het voor ieder kind gezellig!


WIKIPEDIA:

Een springkussen, springkasteel of luchtkussen is een attractie die vooral erg populair is bij kinderen.

Geschiedenis

De opblaasbare structuur werd in 1959 ontworpen door John Scurlock die wilde experimenteren met opblaasbare dekzeilen voor tennisterreinen. Hij merkte dat zijn werknemers graag op de dekzeilen sprongen.[1] Hij richtte het bedrijf Space Walk op om ze te verkopen voor kinderen onder de naam Space Walks. Hij begon met een brede luchtmatras, in 1967 voegde hij wanden toe.

Kenmerken

Een springkussen of luchtkussen is eigenlijk een heel grote zak gevuld met lucht die je kan aantreffen in allerlei vormen en kleuren. Een springkussen is altijd opblaasbaar en heeft aan de zijkanten ritsen om hem weer leeg te laten lopen. Een springkussen wordt ook bijna altijd aangedreven door een gemotoriseerde luchtpomp. Een springkussen wordt veel gebruikt op feestjes, maar een luchtkussen natuurlijk ook. Doordat springkussens en luchtkussens nogal intensief gebruikt worden, hebben ze meestal maar een levensduur van minder dan vijf jaar. Een springkussen kopen is voor de meeste mensen te duur, maar huren is goed betaalbaar.

Verschijningsvormen

Een springkussen kan je tegenkomen in vele vormen en maten. Een van de populairste vormen is de kasteelvorm. Het springkussen wordt dan ook vaak springkasteel genoemd. Ook zijn er vele springkussens die gebruikmaken van glijbanen of hindernisbanen. Over het algemeen zijn deze hindernissen heel veilig omdat alles opgeblazen is met lucht, hetgeen de impact verzacht. Een andere vorm is de tumbling-baan; deze vorm is een springkussen van 20 meter lang en ongeveer 20 centimeter hoog. Deze vorm wordt gebruikt bij het turnen.


Ons verzorgingsgebied is in principe landelijk, maar de nadruk ligt wel in de Randstad. Bijvoorbeeld: Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Oude Wetering, Amsterdam, Kudelstaart, Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Langeraar, Ter Aar, Aarlanderveen, Rijswijk, Zwammerdam, Bodegraven, Reeuwijk, Papenveer, Boskoop, Alphen, Woerden, Utrecht, Jacobswoude, de Kwakel, s-Gravenhage, Zoeterwoude, Kaag en Brasem, Langeraar, Leimuiden, Zevenhoven, Oegstgeest, Katwijk, Voorschoten, Kouderkerk aan den Rijn, Hazerswoude-dorp, Boskoop, Hoofddorp, Hazerswoude-Rijndijk, Nieuw Vennep, Rotterdam, Benthuizen, Schiphol, Roelofarendsveen, Den Haag, Nieuwkoop, Schiphol- Rijk, Noordwijk, Katwijk, Scheveningen, Zevenhoven,, Waddinxveen, Zuid Holland, Rijsenhout, Noord Holland, Noordwijk, Alkemade, Utrecht, Gouda, Voorschoten, Alkemade, Rijnsaterswoude, Voorburg, Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop, De Hoef, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Utrecht, Moordrecht, Driebruggen, Woerden, De Meije, Leidschendam, Wassenaar, Leiderdorp, Kaagdorp, Sassenheim.