Buffet bestellen

Wilt u uw feest compleet maken met een buffet, maar heeft u geen zin of tijd om zelf urenlang in de keuken te staan? Dan bent u bij Partyverhuur Alphen aan den Rijn aan het goede adres.

Wij leveren namelijk een grote verscheidenheid aan overheerlijke buffetten. Er is zelfs de mogelijkheid om uw buffet zelf samen te stellen.

Daarnaast kunt u bij ons ook buffettafels en serviesgoed huren om het buffet helemaal compleet te maken. Bij Partyverhuur Alphen aan den Rijn kunt u ook BBQ pakketten bestellen en verschillende BBQ’s of Grills huren. Uiteraard kunt u bij ons ook een compleet verzorgde BBQ bestellen. 

Met of zonder kok?

Maak uw feest compleet met ons aanbod aan overheerlijke, complete buffetten. Maak uw keuze uit onderstaand assortiment en bestel makkelijk en snel online! Naast onze uitgebreide buffetten behoort ook een compleet verzorgde, zomerse BBQ tot de mogelijkheden!

Laat u, voordat u een buffet of barbecue besteld, goed informeren over de allergenen. Zowel vanuit uw gasten alsmede de aanwezigheid ervan in onze producten.

Buffetten

Al onze buffetten worden geleverd exclusief buffettafels en serviesgoed. Voor een meerprijs van slechts €1,00 p.p. kunt u serviesgoed bijbestellen.

U KUNT NATUURLIJK OOK ZELF UW BUFFET SAMENSTELLEN

BBQ / Barbecues

Al onze barbecue pakketten worden geleverd inclusief BBQ, gas, buffettafels en luxe stevig wegwerp borden en bestek.
Voor een meerprijs van slechts €1,00 p.p. kunt u de wegwerp borden en bestek vervangen voor serviesgoed.

Naast bovengenoemde BBQ pakketten kunnen wij u ook zeker helpen wanneer u bijvoorbeeld vegetarische gasten hebt, wanneer u uw gasten halal vlees wilt aanbieden of als u graag extra luxe vleessoorten (biefstuk, varkenshaas, beenham) wenst.

Daarnaast kunnen wij u ook informeren over de aanwezige allergenen in onze producten.
Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

T: 0172 – 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl


Allergenen

Een allergeen is een bestanddeel van een natuurlijke of kunstmatige stof die allergische reacties kan veroorzaken. Klachten die hierdoor ontstaan zijn bijvoorbeeld een loopneus, tranende ogen, jeuk of benauwdheid. Allergische reacties zijn vaak gerelateerd aan aandoeningen als eczeem (huidreacties) en astma (reacties van de luchtwegen).

Het aantal stoffen dat als allergeen kan fungeren is nagenoeg onbegrensd. Hoe kleiner het molecuul is, hoe kleiner in het algemeen de kans op het opwekken van een allergische reactie. Een klein molecuul kan echter ook als een hapteen fungeren (gebonden aan een ander, groter molecuul) en daardoor in staat om een allergische reactie op te wekken.

Deze allergische reacties kunnen via een aantal verschillende mechanismen verlopen, zie hiervoor allergie.

Laat u goed informeren over de aanwezige allergenen in onze producten!
T: 0172 – 65 38 56
E: info@partyregelaar.nl

Party Regelaar Buffet / BBQ Service

Party Regelaar Catering & Verhuur is een bedrijf gespecialiseerd in complete service, van buffet tot bediening en van tapinstallatie tot feesttent. Wij verzorgen heerlijke buffetten op maat en naar wens in Alphen aan den Rijn en omgeving. Wij leveren een warm koud buffet bij u thuis of op uw bedrijf. Een buffet naar keuze laten bezorgen in Alphen aan den Rijn voor kleine en grote groepen maar ook een buffet in Nieuwkoop of Ter Aar en in de Randstad is voor ons geen probleem.

Kies uw favoriete buffet naar wens of stel zelf een lekker buffet samen. Het door uw gekozen buffet word vervolgens door ons WARM aangeleverd!

De Parola buffetten zijn zeer geschikt als u een feest geeft in een van onze zalen. Maar deze buffetten kunt u ook bestellen voor thuis of op locatie!

Advies nodig? Dat kan!

Bel ons en wij geven u een advies op maat voor het juiste buffet.

Party Regelaar Catering & Verhuur Alphen aan den Rijn en omstreken verzorgt compleet uw receptie, personeels- feest, jubileumbijeenkomst, kerstviering, enz…, met alle daarbij behorende werkzaamheden en materialen voor een lekker buffet, koud of warm!

Party Regelaar Catering & Verhuur legt de nadruk op een persoonlijke benadering en alles komt uit eigen keuken, kortom,

” WIJ MAKEN UW FEEST COMPLEET! “


Ons verzorgingsgebied is in principe landelijk, maar de nadruk ligt wel in de Randstad. Bijvoorbeeld: Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Oude Wetering, Amsterdam, Kudelstaart, Aalsmeer, Alphen aan den Rijn, Langeraar, Ter Aar, Aarlanderveen, Rijswijk, Zwammerdam, Bodegraven, Reeuwijk, Papenveer, Boskoop, Alphen, Woerden, Utrecht, Jacobswoude, de Kwakel, s-Gravenhage, Zoeterwoude, Kaag en Brasem, Langeraar, Leimuiden, Zevenhoven, Oegstgeest, Katwijk, Voorschoten, Kouderkerk aan den Rijn, Hazerswoude-dorp, Boskoop, Hoofddorp, Hazerswoude-Rijndijk, Nieuw Vennep, Rotterdam, Benthuizen, Schiphol, Roelofarendsveen, Den Haag, Nieuwkoop, Schiphol- Rijk, Noordwijk, Katwijk, Scheveningen, Zevenhoven,, Waddinxveen, Zuid Holland, Rijsenhout, Noord Holland, Noordwijk, Alkemade, Utrecht, Gouda, Voorschoten, Alkemade, Rijnsaterswoude, Voorburg, Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop, De Hoef, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Utrecht, Moordrecht, Driebruggen, Woerden, De Meije, Leidschendam, Wassenaar, Leiderdorp, Kaagdorp, Sassenheim.